Profesionalios indaplovės ir puodų plovimo mašinos restoranų, valgyklų, gamybos cechų virtuvėms | daytongroup.lt

Plovimas ir higiena

Plovimo įranga ir baldai –  svarbus sprendimas virtuvėje, kad būtų užtikrintas sklandus jos darbas. Planuodami virtuvę, įvertiname, su kokiais srautais ir indų kiekiais jūs dirbsite, kokius indų tipus (stiklines, tvirtas ar trapesnes lėkštes) ar įrangą plausite, kiek ploto galite skirti plovimui, kokias funkcijas atliksite greta indų plovimo. Suprojektuosime indaploves taip, kad aplink būtų pakankamai vietos indų valymui ir atliekų išmetimui, paruošimui plauti, išplautiems indams sudėti. 

Mūsų asortimento kategorijos:

Frontalinės-pobarinės indaplovės - kompaktiškos, santykinai nedidelėms virtuvėms skirtos indaplovės. Komponuojamos su įprasta virtuvės darbo vieta po stalviršiu ar kita įranga, taip taupant vietą. Dydžiu panašios į buitines, tačiau plovimo principas gali skirtis priklausomai nuo indų, kuriems ji skirta tipo. Jos veikia tyliai, plauna greitai, yra galingos ir ekonomiškos, papildytos įvairiomis restoranams reikalingoms funkcijoms, pavyzdžiui, programa trapiems indams, vandens minkštinimu. Didesni restoranai pobarines indaploves renkasi atskiriems indų tipams plauti, kai pagrindiniam plovimui pasirenkamos kupolinės arba tunelinės indaplovės. 

Kupolinės indaplovės - tinkamos ten, kur indų plovimo poreikis didesnis, su piko periodais. Tokių indaplovių privalumas - galimybė greitai sudėti ir išimti didesnį kiekį indų ir greitai juos perskalauti arba išplauti. Profesionalios įrangos gamintojai neretai komplektuoja kaip darbo vietą, siūlydami papildomus stalus patogiam indų sudėjimui iki arba po plovimo. 


Tunelinės (konvejerinės) indaplovės -  pačius didžiausius didelius klientų srautus aptarnaujančioms maitinimo įstaigoms. Indai kraunami ant konvejerinės juostos, kuri pradedant ciklą perstumiama į plovimo režimą. Plovimo ciklai trunka vos kelias minutes, po kurių juosta perstumiama į švarių indų sekciją ir iš karto gali būti naudojami maisto pateikimui.

Granulinės indaplovės pritaikomos ten, kur nuolat reikia plauti itin nešvarius indus. Jų veikimo principas pagrįstas centrifuga ir abrazyvine granulių trintimi į indų paviršių: nereikia mirkyti, nešvarumai greitai nušveičiami ir atplaunami, iš karto džiovinama. Dydžiai parenkami pagal restorano virtuvės poreikius. 

 

 

  

Puodų plovimo mašinos sukurtos taip, kad virtuvės darbuotojams būtų patogu įkrauti didelių gabaritų virtuvės įrangą: keptuves, puodus, kepimo skardas, krepšius, stambesnius įrankius ir kitą virtuvėse naudojamą inventorių. Puodaplovių privalumai - greiti plovimo ciklai, specialiai didelių gabaritų įrangai pritaikytos kasetės, ergonomiškas dizainas, kuomet darbuotojui nereikia lankstytis ar kelti daugiau, nei būtina, programos, pritaikytoss itin nešvariai arba švelnaus režimo reikalaujančiai įrangai. 

 

Technologijų, dizaino, ergonomikos ir restoranų sektoriaus specialistų bendro darbo rezultatas - unikalus požiūris ir vienintelė reali inovacija indaplovių gamyboje per pastaruosius dvidešimt metų. Tai DIHR Twin Star indaplovės - sieninės indų spintos ir indaplovės hibridas, užimantis vos trečdalį analogiško pajėgumo indaplovės ploto, tenkinantis vidutinio dydžio restorano plovimo poreikius, taupiai naudojantis vandens ir elektros išteklius.  Vienas iš jos modelių leidžia atskirti indų įdėjimo ir išėmimo linijas: atidalinamos "švariosios" ir "nešvariosios" erdvės, išvengiama darbuotojų susigrūdimo, paspartinamas darbo procesas. 

 

 

 

 

Darbui su maistu ir higienai palaikyti - mūsų siūlomos profesionalios pirštinės. Pasidomėkite čia

  • Italų gamintojas, kurio specializacija - HoReCa ir pramonei skirtos įvairaus tipo ir pajėgumo indaplovės. Dėl siauros specializacijos tik indų plovimo įrangoje šis gamintojas gali pasiūlyti tiek populiarius tradicinius indų ir įrangos plovimo sprendimus, tiek inovatyvias technologijas ar netradicinį požiūrį į indų plovimą.

    www.dihr.com
  • Plačiausios profesionalios virtuvės įrengimo galimybės: visa virtuvės įranga, baldai, smulkioji elektronika, įrankiai bet kokiam restoranui gali būti tiekiama iš vieno gamintojo. Vizualinis nuoseklumas, suderinti moduliai, inovatyvių ir klasikinių sprendimų dermė, pajėgumo ir gabaritų įvairovė.

    https://professional.electrolux.com

Reikia sprendimo? Konsultuokitės ir rasime!

Įgyvendinti projektai

Šaldymo sistemos