Maisto gamybos įranga

Mes turime absoliučiai viską, ko gali prireikti šiandieninei restorano, užkandinės, greitojo maisto įstaigos virtuvei. Pateiksime Jums sprendimą nuo brėžinio iki įrangos pajungimo. Išmanome kiekvieno maitinimo įstaigos tipo specifiką, esame HoReCa sektoriaus žinovai, todėl įvertinsime Jūsų poreikius ir būsime Jums naudingi pirmiausia kaip konsultantai.

  • Restoranui, kurio specializacija – originalus, įvairus aukštos kokybės maistas, reikia įrangos, kuri geriausiai atskleistų šefo stilių ir gebėjimus. Įsigilinę į jo poreikius, pasiūlysime klasikines, dujines ar indukcines virykles, konvekcines krosnis, multifunkcines orkaites, cirkuliatorius, grilius ar kitą įrangą, leidžiančią gaminti įvairiuose režimuose ir temperatūrose. 
  • Didelius srautus aptarnaujančiai maitinimo įstaigai suplanuosime virtuvės įrangą taip, kad būtų patogus ir sklandus visas gamybos ir patiekimo proceso valdymas. Be viryklių ir orkaičių, pasiūlysime didelio pajėgumo grilius, krosnis, virimo katilus, paverčiamas keptuves, gruzdintuves.
  • Greitojo maisto užkandinėms sprendžiame tinkamo erdvių išplanavimo, greito gamybos proceso klausimus: siūlome gruzdintuves, kepsnines, daugiaprogrames mikrobangų krosneles, konvekcines krosnis, grilius.

 

Mes rekomenduosime, kaip optimaliai ir patogiai išdėstyti maisto ir ruošinių saugojimo, indų ir įrankių, higienos priemonių, prietaisų erdves, kaip suplanuoti virtuvines stoteles ir maisto pateikimo liniją. Analizuosime, kaip vyksta jūsų gamybos procesas, ir suderinsime įrangą taip, kad visiems virtuvės darbuotojams būtų patogu dirbti ir aptarnauti klientus. Atsižvelgsime į bendrą Jūsų restorano ir maisto pateikimo koncepciją. Jei pageidausite, kad maisto gamybos procesas būtų matomas ir masintų klientus, pasiūlysime Jums patogiai įrengtas salas klientų aptarnavimo erdvėje, įspūdingai atrodančius grilius, patrauklią kepimo įrangą.

Visada paklausime, kiek Jums svarbi vizualinė virtuvės estetika ir biudžetas, kam bus skirtas jūsų pagamintas maistas, kaip jį tieksite ar parduosite. Pasidomėsime, kokia jūsų šefo ir kitų virtuvės darbuotojų kvalifikacija ir patirtis, nes įrangą reikia parinkti taip, kad ji geriausiai tarnautų personalui. Neklausime, kiek jums svarbi kokybė – mes ją garantuojame.

 
Mūsų asortimento kategorijos:

  • Viryklės. Patikimos, patogios, įvairaus dydžio ir kainų lygio viryklės su indukcinėmis arba elektrinėmis kaitlentėmis, dujinės viryklės, su integruotomis orkaitėmis ar be jų. 
  • Cirkuliatoriai maisto ruošimui žemoje temperatūroje. Gaminami produktai vakumuojami maišeliuose ir talpinami į vandenį, kurio temperatūrą palaiko cirkuliatorius.
  • Gruzdintuvės (fritiūrinės) – greitai įkaitinamos, saugios naudoti, leidžiančios palaikyti įvairią temperatūrą, patogiai valomos.
  • Mikrobangų krosnelės – nepakeičiamas pagalbininkas restorano virtuvėje. Pasiūlysime jums standartines arba multifunkcines, daugiaprogrames krosneles, kurios šildo, atvėsina, grilina ar kitaip apdoroja maistą.
  • Griliai, kepimo plokštumos. Indukcinės, elektrinės ir dujinės, rifliuotos ir lygios kepimo plokštumos, įvairių matmenų ir galingumo. Standartiniai, lavos akmenų, angliniai arba konkretiems produktams kepti pritaikyti griliai.
  • Virimo katilai – stacionarūs ir verčiami virimo katilai, skirti skystam maistui ir košėms arba virimui garuose, su papildoma maišymo funkcija.
  • Spaudiminės keptuvės - unversalios dėl gaminimo būdų įvairovės,  didelio pajėgumo, nesudėtingos priežiūros. 
  • Marmitai – puikūs sprendimai maisto temperatūros išlaikymui ir maisto pateikimui.

  
Mumis pasitiki
: Circle K, Maxima, Iki, Rimi, Hesburger, Radisson, Biovela, Mantinga, Amber Food, Čili pica. 


Atstovaujame Electrolux Professional liniją. Tai gamintojas, per kone šimtą praktikos metų pasiekęs plačiausias profesionalios virtuvės įrengimo galimybes: visa virtuvės įranga, baldai, smulkioji elektronika, įrankiai bet kokiam restoranui gali būti tiekiama iš vieno gamintojo. Užtikrintas vizualinis nuoseklumas, suderinti moduliai, inovatyvių ir klasikinių sprendimų dermė, įvairios gylio linijos, vienas tiekėjas – viskas bet kokio kliento poreikiams. 

 
Aukščiausios klasės kepyklų ir gastronomijos krosnių gamintojas, puikiai išmanantis, kokios pagalbos reikia profesionalui. Parinktų ir programuojamų kepimo režimų įvairovė, aiškus valdymas, patogus maisto įdėjimas, išėmimas, valymas – viskas, ko reikia patiems geriausiems virtuvės meistrams, aptarnaujantiems didelius srautus.

 

 

Vieninteliai Lietuvoje atstovaujame Fri-Jado - aukščiausios klasės krosnių ir grilių gamintoją, daug dėmesio skiriantį maisto, iš karto siūlomo mažmeninei prekybai, gaminimui. Įprasti ir panoraminiai griliai pritaikyti statymui prekybos vietoje: patrauklūs akiai, su autonominėmis vėdinimo, valymo, riebalų surinkimo sistemomis, našūs, leidžiantys išgauti puikią kepamų produktų kokybę. Inovatyvūs sprendimai užtikrina itin patogų maisto įdėjimą ir išėmimą, lengvą programavimą, rekordiškai trumpą kepimo laiką, ant laužo iškeptos mėsos efektą: traškią odelę ir sultingą mėsą. 

 

 
Italų prekės ženklas, kurio verslo filosofija laikosi ant trijų polių – stilius, technika, patvarumas. Virtuvės įranga turi būti graži, patogi, pagrįsta laiko patikrintų sprendimų ir inovacijų derme, ir tarnauti ilgai. 

 

 

Darbui su maistu - mūsų siūlomos profesionalios pirštinės, pakavimo ir vakuumavimo medžiagos ir priemonės, pakavimo maišeliai. 
Pasidomėkite čia

Reikia sprendimo? Konsultuokitės ir rasime!

Įgyvendinti projektai

Šaldymo sistemos