Kavos aparatai restoranams, kavinėms, viešbučiams, biurams | daytongroup.lt

Kavos aparatai

Lietuvos vartotojai yra dvidešimti pagal kavos suvartojimą vienam gyventojui pasaulyje: statistika teigia, kad vidutinis lietuvis suvartoja 3,3 kg kavos per metus. Gėrimui paruoštos (angl. ready to drink) kavos vartojimas auga, todėl geri kavos aparatai – visapusiškai vertinga investicija. 

HoReCa sektoriaus kavos aparatų kategorijoje atstovaujame du grandus: šveicarų gamintoją Franke ir italų gamintoją Nuova Simonelli.

Šiose kompanijose tyrimams ir inovacijoms skiriamas ypatingas dėmesys. Rezultatas – patikimos technologijos, taupus resursų naudojimas, aukštos klasės dizainas. Be abejo, visos galimybės atsiskleisti profesionalams, nes pagaminama nepakartojama kava. 

Aparatai pasižymi paprastu, intuityviu valdymu, lengva priežiūra ir didele pagaminamos kavos tipų įvairove. Kiekvienas aparatas gamina pagrindinius klasikinius kavos tipus, dauguma papildyti kitomis galimybėmis: tirštomis pieno putomis, šokoladu, gėrimų su sirupais ir arbatos gamyba. Asortimentas pritaikytas kavinėms, biurams, aukščiausios klasės viešbučiams ir restoranams; aptarnavimui ir savitarnai.

 

 Mūsų asortimento kategorijos:

  • Automatiniai aparatai – pritaikyti savitarnai  ir patogiam aptarnaujančio personalo darbui viešbučiuose, renginiuose, didelėse maitinimo įstaigose, kurios kokybišką kavą laiko savo verslo filosofijos dalimi:
    • paprastas, bet kuriam vartotojui suprantamas valdymo meniu, 
    • greitas kavos puodelio pagaminimas, leidžiantis išvengti klientų būriavimosi, kai kava daroma dideliam srautui vienu metu, 
    • didelių talpų kavos ir vandens padavimas, kad būtų užtikrintas nuolatinis kavos prieinamumas,
    • individualių nustatymų galimybės, jei norite sudaryti klientams sąlygas patiems pasigaminti neįprastą kavą. 

 

  • Tradiciniai aparataiespresso aparatai kavos ruošimo entuziastams:
    • įstaigoms, kurios didžiuojasi baristų aptarnavimu, itin aukštos kokybės tradicine kava,
    • dėl ištobulintos technologijos ir tikslumo užtikrinamas minimalus kavos praradimas,
    • pritaikyti mažoms kavinėms (iki 60 puodelių per dieną) ir dideliems srautams, kuriuos vienu metu aptarnauja keletas baristų. 

  

  • Kapsuliniai aparatai – tinkamiausi biuro patalpoms dėl itin paprasto naudojimo ir priežiūros: kompaktiški, modernaus ir neįkyraus dizaino:
    • naudojant vienodas kapsules, galima pagaminti įvairių rūšių kavos, 
    • paprastas, intuityvus valdymas - nereikės apmokyti nei darbuotojų, nei svečių, 
    • savaiminio valymo funkcija - niekam ofise nereikės skirti laiko aparato išvalymui. 

   

   

  • Atuomatiniai kavos aparatai, patikrinti ir pripažinti didelius srautus aptarnaujančių kavinių profesionalų. Darbuotojams, dirbantiems su Franke, paprasta nustebinti svečius: itin daug pieno plakimo, maišymo, putos formavimo funkcijų, sirupo padavimas, greita kavos gamyba. Dėl paprasto, išmanųjį telefoną primenančio valdymo, integruotų puodelių ir priedų laikymo modulių aparatai tinkami savitarnai ir išvažiuojamajam renginių aptarnavimui. 

    www.franke.com
  • Italų gamintojo kavos aparatai pagal visas itališkos kavos tradicijas: šiuolaikiško, nuosaikaus dizaino su modernumo prieskoniu, skirti profesionalams. Didelė įvairovė, ilgaamžiškumas, patogumas naudojant: kiekviena detalė suprojektuota ir pagaminta taip, kad susidėtų be jokių pastangų, neturėtų nereikalingo pralaidumo ar kavos patekimo tarp detalių, padengta specialiu ilgaamžiu antibakteriniu paviršiumi. Tiesiog paprasta naudoti.

    www.nuovasimonelli.it

Reikia sprendimo? Konsultuokitės ir rasime!

Įgyvendinti projektai

Šaldymo sistemos